Famly

Vi benytter os af kommunikationssystemet Famly. Se www.famly.co

Hvordan opretter man sig?

Bamsehuset sender link til forældrene pr. mail, hvorefter de skal oprette sig på Famly, med adgangskode og pinkode. Det er nødvendigt at udfylde alle oplysninger og billede, da dette bliver barnets stamkort. Hvis der er flere personer der henter barnet, skal disse oprettes som kontaktpersoner. Også meget gerne med billede. Vi kender jo ikke alle børns familier. Så her er det rart med et billede. 

Man kan benytte Famly på alle Pcer - Tablets - Mobiltelefoner, ved at downloade Famly Appen eller ved at gå på Famlys hjemmeside. Her skal man ved login første gang, bruge sin adgangskode. Derefter er det kun nødvendigt med pinkoden.

Hvorfor?

Vuggestuens personale bruger ikke unødig tid på administrativt arbejde, men kan bruge tiden hos børnene.

Vi kan udnytte resourcerne optimalt, da vi kan se, hvornår børnene bliver afhentet eller holder fri/syg/ferie.

Vi kan bruge tiden til personlig kontakt om trivsel/pædagogiske refleksioner og omsorg.

Hvad gør vuggestuen?

Vi melder, hvornår børnene er lagt til at sove og hvornår de vågner igen. 

Vi laver opslag i kalenderen om arrangementer og ture.

Vi laver ferietilbagemeldinger eller tilbagemeldinger om deltagelse i arrangement

Vi giver fælles beskeder/nyhedsbreve ex. Forældremøder - smitsomme sygdomme mm.

Vi giver beskeder til enkelte forældre om husk lige...ex.forældresamtale eller autostol/tøj eller vi kan også finde på at sende besked til forældrene om at: "nu er dit barn glad igen og leger"

Vi sender stemningsbilleder eller video til alle eller enkelte børn. Billederne forbliver på Famly, også den dag barnet udmeldes af vuggestuen. Derefter modtages der ikke nye billeder eller informationer.

Hvad skal forældrene?

I skal selv checke jeres barn ind hver dag, med tidspunkt for afhentning og hvem der henter.

I skal melde syg/fri/ferie. Det vil vi gerne, at I gør så hurtigt som muligt, at I kender barnets fridage/feriedage.

I skal sende en besked senest dagen før (VIGTIGT), hvis jeres barn kommer tidligere, end det der er aftalt på kontaktmødet eller afhentes senere, end det der er aftalt på kontaktmødet. Det er så vi kan være sikker på, at der er personaleressourser nok til det antal børn der er.

I skal sende en besked, hvis der er andre, end dem der er oprettet som kontaktperson, der afhenter jeres barn. Hvis ikke der er givet besked og at barnets stamkort ikke er opdateret med tilladelse til at andre må hente uden forudgående tilladelse, vil vi ikke sende barnet med hjem. Istedet vil vi kontakte jer for at få en tilladelse.

Kontakt os