Faciliteter

Vuggestuen Bamsehuset ligger på Kastanievej midt i et roligt parcelhuskvarter. Bygningerne er på 160 m3, som er renoveret i 2009 og 20011/12.

Garderobe, kontor, gang- og legearealer m.m.

Der er garderobe, med plads til børnenes udetøj og sengetøj. Der er  kontor, personalegarderobe og toilet. Børnetoilet med flere puslepladser og plads til børnenes ekstratøj. Gangarealer til leg og sofa til hygge. En udestue, hvor børnene kan lege. Opholdsrum med spiseplads til alle børn og voksne. Her er der åbent køkken, hvor børnene kan følge med i madlavningen. Her er vinkevindue, hvor børnene kan sige farvel og på gensyn til forældrene.Der er et motorik/soverum, hvor de største børn sover til middag og hvor der er mulighed for motoriklege. Vi kan opdele gang- og legearealer i flere små rum, således en lille gruppe børn kan lege uforstyrret.

Skure til barnevogne og udendørslegetøj

Desuden er der flere skure til barnevogne og udendørslegetøj. Vi har mulighed for at børnene kan lege udenfor på legepladsen, samtidig med at de mindste uforstyrret får deres formiddagslur.

Legepladsen ligger i et kuperet terræn, hvor der de fleste dage er læ for vind. Om sommeren har vi flere solsejl der giver mulighed for skygge. Om vinteren har vi vores egen kælkebakke. Der er flisearealer, hvor de kan cykle på scootere og løbecykler. Der er flere sandkasser, sansehave med smagsprøver af solbær,jordbær og rabarber. Duftende sommerfuglebuske og insekthotel.

Busser til ture

Vi har 2 børnebusser, hvor der er plads til at 12 børn kan komme med på tur samtidig. Vi har kort afstand til plejehjemmet Solbakken, som vi besøger jævnligt, til stor glæde for store og små. Vi tager på flere ture ud af huset med en lille gruppe børn. Både til dyrefarmen med bus, til strand og skov i personalets biler. Dog kun med jeres tilladelse.  

Kontakt os